Voor het reguliere lesaanbod en het cursusaanbod in 2024 gelden verschillende regels en tarieven. Daarover vind je hieronder alle informatie. Mocht je vragen hebben, dan kun je altijd even contact met ons opnemen per mail of per telefoon via 020-2611058. We zijn op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag telefonisch bereikbaar van 09.00 tot 12.00 uur. En op woensdag van 10.00 tot 15.00 uur.

Regulier lesaanbod

MODERNE DANS 50/60+ EN DANSMIX 50/60+

De lessen Moderne Dans 50+ /60+ en Dansmix 50+ /60+ zijn lessen met een open niveau. Iedereen kan meedoen en instromen kan op ieder gewenst moment. De reguliere lessen kun je volgen met een abonnement voor één, twee of onbeperkt aantal lessen per week. Het is ook mogelijk om de lessen te volgen met een 10-lessenkaart.

TARIEVEN

Maandabonnement 1 les per week
Standaard tarief €35 / Stadspas €10,50 / Amstelveenpas €17,50 p.m.

Maandabonnement 2 lessen per week
Standaard tarief €60 / Stadspas €18 / Amstelveenpas €30 p.m.

Maandabonnement Onbeperkt
Standaard tarief €75 / Stadspas €22,50 / Amstelveenpas €37,50 p.m.

10-lessenkaart
Standaard tarief €145 / Stadspas €43,50 / Amstelveenpas €72,50

HOE HET WERKT

Bij de start van een abonnement leg je je vast voor een periode van 6 maanden. Opzeggen is in die periode alleen bij uitzondering mogelijk. Na de vaste periode van 6 maanden is het mogelijk om je abonnement maandelijks op te zeggen. Dit kan via een e-mail naar: info@danceconnects.nl.

Eens per jaar is het mogelijk om je abonnement 1 maand te pauzeren. Neem contact met ons op als je hier gebruik van wilt maken.

Als je je inschrijft voor een abonnement voor 1 of 2 lessen per week, geef je bij het inschrijven aan welke lessen je wilt volgen. Deze lessen liggen na inschrijving vast. Kun je een keer niet bij je vaste lessen, dan is het mogelijk om de les elders in te halen.

Kies je voor een onbeperkt abonnement, dan hoef je geen lessen vast te leggen en kun je elke dansles uit het reguliere lesaanbod volgen waar en wanneer jij wilt.

De 10-lessenkaart is 5 maanden geldig. Ook hiermee kun je elke dansles uit het reguliere lesaanbod volgen waar en wanneer jij wilt.

INSCHRIJVEN

Inschrijven voor het volgen van lessen doe je via het inschrijfformulier. Na het invullen van het inschrijfformulier krijg je een ontvangstbevestiging per e-mail toegestuurd. Mochten er problemen zijn met het inschrijven via de website, neem dan contact met ons op.

Op het inschrijfformulier kan je aangeven of je gebruik wil maken van onze kortingsregelingen. Eventuele kortingen worden achteraf berekend. Deze zijn dus nog niet zichtbaar tijdens het inschrijven.

Betaling Regulier aanbod

De betaling van het abonnementsgeld vindt vooraf plaats in maandelijkse termijnen. Dit gebeurt per incassomachtiging. Het verschuldigde bedrag wordt gedurende de looptijd van het abonnement automatisch van de opgegeven rekening afgeschreven. Dit gebeurt elke 1ste week van de maand. Schrijft je je niet in tijdens de eerste week van een maand, dan wordt het lesgeld naar rato verrekend.

VERDIEPEND CURSUSAANBOD

Voor deelnemers met meer ervaring en behoefte aan verdieping bieden we de lessen Dansproces 60+ en Moderne Dans Techniek 50+ aan. Voor dit verdiepende cursusaanbod gelden selectiecriteria en verschillende tarieven. Hieronder vind je alle informatie.

DANSPROCES 60+

SELECTIE & PROFIEL

 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in de stijl Modern bij Dance Connects of je hebt minimaal 3 jaar ervaring in dansimprovisatie.
 • Je wilt je verder verdiepen in dansimprovisatie.
 • Je wilt jezelf ontwikkelen in groepsverband.
 • Je bent fysiek in staat om 1,5 uur te dansen.
 • Je kunt goed omgaan met fysieke en mentale uitdagingen.
 • Je kunt goed samenwerken en dansen met anderen.
 • Je kunt luisteren, reageren en reflecteren op je eigen proces en dat van de groep.
 • Je staat open voor feedback.
 • Je kunt een commitment aangaan voor 20 lessen (of 14 lessen in het najaar).

TARIEVEN

Dansproces (90 minuten) Voorjaar 2024 / 20 lessen
Standaard tarief €375 / Stadspas €112,50 / Amstelveenpas €187,50

Dansproces (90 minuten) Najaar 2024 / 14 lessen
Standaard tarief €275 / Stadspas €82,50 / Amstelveenpas €137,50

MODERNE DANS TECHNIEK 50+

SELECTIE & PROFIEL

 • Je hebt minimaal drie jaar ervaring met moderne, jazz of klassieke danstechniek.
 • Je wilt je verder verdiepen in moderne danstechniek.
 • Je staat open voor fysieke en mentale uitdaging en wilt jezelf hierin ontwikkelen.
 • Je bent fysiek in staat om 1,25 uur intensief te dansen (houd rekening met sprongoefeningen).
 • Je vindt het leuk om je (fysieke) geheugen te trainen en bent in staat om langere dansfrases te onthouden.
 • Je staat open voor feedback.
 • Je kunt een commitment aangaan voor 20 lessen (of 14 lessen in het najaar).

TARIEVEN

Moderne Dans Techniek 50+ (75 minuten) Voorjaar 2024 / 20 lessen
Standaard tarief €240 / Stadspas €72 / Amstelveenpas €120

Moderne Dans Techniek 50+ (75 minuten) Najaar 2024 / 14 lessen
Standaard tarief €170 / Stadspas €51 / Amstelveenpas €85

INSCHRIJVEN & betaling

Voor het verdiepend cursusaanbod schrijf je je in voor één cursusperiode. Deze loopt automatisch af aan het einde van de cursusperiode. In 2024 hebben wij een voorjaarscursus van 20 lessen en een najaarscursus van 14 lessen. In de schoolvakanties zijn er geen danslessen.

Bij het inschrijven kies je de gewenste les. Het cursusbedrag wordt in termijnen afgeschreven of kan in één keer met een iDeal betaling worden voldaan. Als je later dan tijdens de eerste week van de cursusperiode instroomt, wordt het cursusgeld naar rato verrekend.

Op het inschrijfformulier kan je aangeven of je gebruik wil maken van onze kortingsregelingen. Eventuele kortingen worden achteraf berekend. Deze zijn dus nog niet zichtbaar tijdens het inschrijven.

KORTINGEN EN MOGELIJKHEDEN VOOR HET VOLGEN VAN GRATIS LES

100% KORTING VIA Stadspas sportvergoeding 55+

Met Stadspas sportvergoeding 55+, voorheen Seniorensportfonds, wordt sport en bewegen voor meer mensen bereikbaar. Op al onze locaties in Amsterdam, met uitzondering van Weesp, kun je gebruik maken van deze regeling.

Via deze regeling kun je 1 reguliere les per week op een vaste locatie gratis volgen. Het fonds vergoedt de abonnementskosten voor een jaar (regulier tarief, tot maximaal €350,-) rechtstreeks aan Dance Connects.

VOORWAARDEN

 • Je bent 55 jaar of ouder
 • Je hebt een geldige Stadspas
 • Je maakt geen gebruik van de Stadspas sportvergoeding 55+ bij een andere sport- of beweegaanbieder

70% KORTING MET STADSPAS

Woon je in Amsterdam of Weesp en heb je een laag inkomen en weinig vermogen? Dan heb je recht op een Stadspas en krijg je bij ons 70% korting op je abonnement of 10-lessenkaart.

Klik hier voor alle informatie en het aanvragen van een Stadspas.
Heb je hulp nodig bij het aanvragen van een Stadspas? Dan kun je bellen naar 020-2526000 of langsgaan bij het Buurtteam.

50% KORTING MET AMSTELVEENPAS

Woon je in Amstelveen en heb je een laag inkomen en weinig vermogen? Dan heb je recht op een Amstelveenpas en krijg je bij ons 50% korting op je abonnement of 10-lessenkaart.

Klik hier voor alle informatie en het aanvragen van een Amstelveenpas.

Heb je hulp nodig bij het aanvragen van een Amstelveenpas? Dan kun je bellen naar 020-5404911 of langsgaan bij het Financieel Café.

25% KORTING voor vrijwilligers

Ben je ambassadeur voor Dance Connects of dansbegeleider bij een vaste wekelijkse Slow Flow les? Dan krijg je 25% korting op je abonnement, cursus of 10-lessenkaart.

OVERIGE MOGELIJKHEDEN

Val je buiten de regelingen en heb je moeite om de lessen te kunnen betalen? Dan kom je hoogstwaarschijnlijk in aanmerking voor korting of gratis lessen. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

PROEFLEs

Ben je nieuw bij Dance Connects en wil je een les uitproberen? Of dans je al bij Dance Connects, maar wil je een nieuwe dansstijl uitproberen om te kijken of die ook of beter bij je past? Je kunt vrijblijvend en gratis een proefles volgen. Aanmelden voor een proefles kan hier.

Indien je na de proefles besluit om de lessen niet voort te zetten, wordt er niets in rekening gebracht. Heb je een keuze gemaakt en wil je de les blijven volgen? Dan schrijf je je in via dit formulier.

Als je je inschrijft voor een verdiepende cursus, wordt de proefles als eerste les gezien.

Community Rooster 2024

Voorjaar / 8 januari t/m 9 juni m.u.v. week 8 en 18.
Zomer / 10 juni t/m 30 augustus.
Najaar / 2 september t/m 15 december m.u.v. week 44.

COMMUNICATIE IN GEVAL VAN WIJZIGINGEN

Alle deelnemers die staan ingeschreven op specifieke lessen ontvangen relevante informatie over wijzigingen per e-mail en, indien noodzakelijk, telefonisch of per SMS.

Heb je een onbeperkt abonnement of een 10-lessenkaart? Dan houden we je op de hoogte over het complete reguliere lesprogramma per e-mail en, indien noodzakelijk, telefonisch of per SMS.

Wil je een les elders inhalen? Geef dit dan aan bij ons per mail of telefoon, zodat we je op de hoogte kunnen houden van wijzigingen.

Wil je je afmelden voor een les? Geef dit dan aan bij ons per mail of telefoon, zodat we de docent kunnen informeren.

ALGEMENE VOORWAARDEN

Meer informatie over de voorwaarden en betalingen, lees je hier.

CARE AANBOD

Alle informatie over het care aanbod, onze slow flow lessen, vind je hier.

DANS VOOR THUIS

DANS VOOR THUIS

Dans voor Thuis op Youtube Op ons Youtube-kanaal kun je heel veel inspirerende oefeningen volgen, op elk gewenst moment, lekker thuis. De video's zijn gemaakt door onze geweldige docenten. Veel plezier ermee! DANS VOOR THUIS > KLIK HIER