Club Dans

CLUB DANS is de plek waar je vrij kunt dansen met iemand uit de buurt, uit de stad, die je anders niet zo gauw zou ontmoeten. Je danst op muziek uit alle windstreken samen met mensen van alle leeftijden en achtergronden. Het is een plek voor jong en ouder.

Elke editie is anders en zoekt CLUB DANS naar nieuwe mogelijkheden om samen met cultuur- en buurtinitiatieven, dj’s, dansers en andere makers de stad een beetje beweeglijker, losser en leefbaarder te maken.

In CLUB DANS ontmoet je andere generaties, buurtgenoten en muziekstijlen.

CLUB DANS is een reizend dansevenement vol dans, inspiratie en prikkeling. We starten altijd met een warm-up, zodat iedereen er lekker in komt en tijdens CLUB DANS kun je een aantal inspirerende verrassingsacts verwachten.

Ontdek CLUB DANS – de ruimte om eens op een andere beat te dansen.

Club Dans Elixer Dance Connects Amsterdam

CLUB GREATEST HITS

Op donderdag 19 oktober gaan we in CLUB DANS dansen op de grootste hits van de jaren 60 tot de jaren 00. Dat zijn er best veel inderdaad, maar laat het maar aan DJ Gatinha over om er iets heel moois van te maken. Reken op een mix van disco, soul, electro, pop en een vleugje latin.

 

EXTRAVAGANT

Met deze greatest hits editie zijn we te gast bij Jungle Amsterdam in Oost en gaan we extravagant – kleed je in de stijl van jouw favoriete tijdperk of stroming, schaam je niet, trek alles uit de kast (of haal het van zolder). Maar kom vooral als jezelf, jij prachtig wezen, we zien je graag schitteren op de dansvloer!

CLUB DANS / GREATEST HITS

Datum / Donderdag 19 oktober 2023

Locatie / Jungle Amsterdam
Tweede van Swindenstraat 26
Warm-up / 20.00 uur
Cool-down / 22.00 uur
Muziek / DJ Gatinha
Host / Diego Oliveira & Isi Odia
Aanmeldeninfo@danceconnects.nl / gewoon binnen komen lopen kan en mag natuurlijk ook – leuk als je erbij bent!

Eerder waren we te gast bij o.a. Podium Mozaiëk, De Nieuwe Anita, De VerbroederIJ, Elixer, Ru Paré, Jungle Amsterdam en Lokaal Lokaal. Ook hebben we tijdens de lockdowns online edities georganiseerd. Hou ons in de gaten op Facebook en Instagram voor nieuws over volgende edities. En schrijf je in op onze nieuwsbrief – dan mis je niks.