Club Dans

Club Dans in cinetol is uitverkocht.

We zijn er weer op 27 september in MidWest.

Dansen in een bewegende stad

CLUB DANS is een reizend dansevenement vol dans, inspiratie en prikkeling en de plek waar je vrij kunt dansen met iemand uit de buurt, uit de stad, die je anders niet zo gauw zou ontmoeten.

Je danst op muziek uit verschillende werelddelen en tijden, samen met mensen van alle leeftijden en achtergronden. Het is een plek voor jong en ouder waar je jezelf kunt zijn.

Elke editie is anders en zoekt CLUB DANS naar nieuwe mogelijkheden om samen met cultuur- en buurtinitiatieven, dj’s, dansers en andere makers de stad een beetje beweeglijker, losser en leefbaarder te maken.

Op donderdag 18 juli presenteren we in samenwerking met o.a. Cinetol en DJ Ryan een wervelende editie: CLUB CIRCUS.

CLUB CIRCUS / ruimte voor CREativiteit & expressie

In CLUB CIRCUS vieren we de magie van verandering en verrassende wendingen. We schoppen het zaagsel, we zweven door de lucht, paraderen als pauwen. We maken ons eigen circus. Een circus waarin iedereen welkom is en waar we voor even de alledaagsheid vergeten en onderhuidse dromen koesteren. Speel een rol die je op het lijf geschreven is of toon je ware zelf. Dans.

In CLUB CIRCUS dans je op glitterende en glanzende disco met een elektronisch randje. Bekende hits afgewisseld met onbekende pareltjes. DJ Ryan (XXXthelabel) neemt je mee in een ring van ritme en grooves. Behendig vangt hij dansplaten met de verve van een episch jongleur, probeer dan maar eens stil te zitten.

EXTRA / Het circus is een plek waar creativiteit en expressie hoogtij vieren. Het is een ruimte voor talent en experiment. Verwacht daarom speciale acts, waarbij we je uitnodigen om mee te doen. We willen je ook uitnodigen om uiting te geven aan de kunstzinnigheid, die we allemaal wel in ons hebben. We nodigen je uit om stoffen, glitters, maskers en make-up te gebruiken. Niets hoeft echter, alles mag.

CLUB DANS / CLUB CIRCUS

Datum / Donderdag 18 juli 2024

Locatie / Cultureel Centrum Cinetol
Tolstraat 182
Amsterdam
Inloop / 19.30 uur
Warm-up
/ 20.00 uur

Cool-down / 22.00 uur
Muziek / DJ Ryan
Host / Sophia van der Putten
Aanmelden / Via deze link of de knop hieronder.
Deurbeleid / We willen je vragen om vooraf te reserveren en op donderdag 18 juli jouw reservering (geprint of op je telefoon) uiterlijk 19.45 uur aan ons team aan de deur te tonen. Om 19.45 uur verloopt je reservering en kunnen mensen ook zonder reservering naar binnen. Er is genoeg ruimte in Cinetol, maar wil je verzekerd zijn van een plek op de dansvloer, wees dan op tijd.

Je kunt ook een mailtje sturen naar info@danceconnects.nl of bellen met 020-2611058. Gewoon binnen komen lopen kan en mag natuurlijk ook zolang er ruimte is – leuk als je erbij bent!

Eerder waren we te gast bij o.a. Volta, Podium Mozaiëk, De Nieuwe Anita, De VerbroederIJ, Elixer, Ru Paré, Jungle Amsterdam en Lokaal Lokaal. Ook hebben we tijdens de lockdowns online edities georganiseerd. Hou ons in de gaten op Facebook en Instagram voor nieuws over volgende edities. En schrijf je in op onze nieuwsbrief – dan mis je niks.