DANSPROCES 60+

Dansproces 60+ is een moderne dansles waarin we op zoek gaan naar verdieping en ontwikkeling van artistieke en creatieve bewegingsvormen.

Dansproces 60+ is er voor gemotiveerde en ervaren dansers van 60 jaar en ouder, die zich wekelijks willen inzetten om samen met anderen in een vaste groep een versterkend en vernieuwend dansproces aan te gaan.

In Dansproces 60+ vergroot je je lichaamsbewustzijn, werk je aan improvisatievaardigheden en onderzoek je samen met de groep nieuwe manieren om tot dans te komen.

Dansproces 60+ is er voor dansers die graag reflecteren, onderzoeken en meedenken in het proces. Hierbij zijn we niet bezig met het eindresultaat, maar vinden we het onderzoek en de gezamenlijke ontwikkeling het belangrijkst.

Op dit moment is Dansproces 60+ gesloten voor nieuwe inschrijvingen. Dansers die afgelopen seizoen hebben meegedaan en weer mee willen doen, kunnen contact met ons opnemen via mail of telefoon.

DANS VOOR THUIS

DANS VOOR THUIS

Dans voor Thuis op Youtube Op ons Youtube-kanaal kun je heel veel inspirerende oefeningen volgen, op elk gewenst moment, lekker thuis. De video's zijn gemaakt door onze geweldige docenten. Veel plezier ermee! DANS VOOR THUIS > KLIK HIER