DANSMIX 50+ / 60+

Dansmix 50+ / 60+

Dansmix is een dansles waarin diverse dans- en muziekstijlen aan bod komen. Het is een les die makkelijk te volgen is, een goede basis conditietraining biedt en vooral heel veel plezier in bewegen stimuleert.

In een les van 60 minuten werk je op creatieve wijze aan houding, balans, coördinatie en techniek. Je leert danscombinaties en choreografieën in verschillende hedendaagse stijlen, zoals bijvoorbeeld modern, urban, latin en jazz.

Elke les is er ruimte voor één stijl en kun je deze oefenen. Soms wordt een bepaalde stijl in meerdere lessen behandeld, dat is afhankelijk van de expertise van de dansdocent.

 

De dansmix-lessen worden gegeven door ervaren docenten die professionele lesmethoden afstemmen op jouw niveau.

Wij vinden het erg belangrijk dat iedereen zich bij ons thuis voelt. Daarom is er persoonlijke aandacht voor elke deelnemer ongeacht niveau en is er een maximaal aantal deelnemers per groep.

DANS VOOR THUIS

DANS VOOR THUIS

Dans voor Thuis op Youtube Op ons Youtube-kanaal kun je heel veel inspirerende oefeningen volgen, op elk gewenst moment, lekker thuis. De video's zijn gemaakt door onze geweldige docenten. Veel plezier ermee! DANS VOOR THUIS > KLIK HIER