Dans voor de deur

Tijdens de zomermaanden biedt Dance Connects, speciaal voor bewoners en buurtbewoners van woonzorgcentra in Amsterdam en omgeving: Dans voor de Deur.

Dans voor de Deur is een interactieve dansperformance gericht op kwetsbare mensen met of zonder beperking, die zich in een aangepaste woning en/of veilige woonomgeving bevinden.

CONNECTIE MET ELKAAR, BEWEGING EN KUNST

De tijdens corona ontwikkelde kleurrijke dansvoorstelling, opgevoerd in de tuin of voor de deur, wordt wegens succes voortgezet. Waar deze oorspronkelijk enkel buiten werd opgevoerd kan dit nu ook binnen. We brengen dans naar de mensen toe en maken connectie met elkaar, beweging en kunst.

Tijdens de stille zomermaanden wordt regelmatig de link met beweging, met kunst en cultuur gemist. Vrienden, familie en kennissen zijn op vakantie en de dagbestedingsactiviteiten zien er anders uit. Daarom komen we met Dans voor de Deur naar de mensen toe.

ONTSPANNING & PLEZIER

Iedereen is uitgenodigd om te komen kijken en mee te doen als dat mogelijk is. De dansvoorstelling biedt qua tempo en sfeer voor ieder wat wils. Er kan meegezongen en gedanst worden, maar ook is er ruimte voor reflectie. Het is een liefdevolle activiteit die mensen in en rondom het woonzorgcentrum inspireert en daarnaast ontspanning, afleiding, steun en plezier biedt.

Een Dans voor de Deur-performance duurt 40 minuten en wordt gedanst door 3 performers. Bij keuze speelt Dans voor de Deur zich buiten af en is dus afhankelijk van het weer of een optionele binnen locatie.

MEER INFORMATIE EN BOEKINGEN

Wil je ook een dansvoorstelling organiseren bij jou op locatie? Neem voor meer informatie over de mogelijkheden contact op met Chloë per mail of telefonisch via 06-36160872.

 

DANS VOOR THUIS

DANS VOOR THUIS

Dans voor Thuis op Youtube Op ons Youtube-kanaal kun je heel veel inspirerende oefeningen volgen, op elk gewenst moment, lekker thuis. De video's zijn gemaakt door onze geweldige docenten. Veel plezier ermee! DANS VOOR THUIS > KLIK HIER