Club Dans

CLUB DANS is de plek waar je vrij kunt dansen met iemand uit de buurt, uit de stad, die je anders niet zo gauw zou ontmoeten. Je danst op muziek uit alle windstreken samen met mensen van alle leeftijden en achtergronden. Het is een plek voor jong en ouder.

Elke editie is anders en zoekt CLUB DANS naar nieuwe mogelijkheden om samen met cultuur- en buurtinitiatieven, dj’s, dansers en andere makers de stad een beetje beweeglijker, losser en leefbaarder te maken.

In CLUB DANS ontmoet je andere generaties, buurtgenoten en muziekstijlen.

CLUB DANS is een reizend dansevenement vol dans, inspiratie en prikkeling. We starten altijd met een warm-up, zodat iedereen er lekker in komt en tijdens CLUB DANS kun je een aantal inspirerende verrassingsacts verwachten.

Ontdek CLUB DANS – de ruimte om eens op een andere beat te dansen.

Club Dans Elixer Dance Connects Amsterdam

Club House

CLUB HOUSE

Op vrijdag 9 juni komt CLUB DANS naar Elixer in Zuidoost. De mogelijkheden zijn oneindig en laat het maar aan DJ Socrates over om uit alle werelddelen de mooiste houseplaten te vinden en draaien.

Opgaan in de muziek, in de ruimte, in je lichaam. House was een stroming waar we toendertijd misschien niet allemaal deel van uitmaakten, maar waar we samen wel goed van kunnen genieten. Want house, met alle invloeden van disco, soul en electro, krijgt je geheid op de dansvloer.

THE HOUSE OF ELIXER

We veranderen vrijdag 9 juni Elixer in The House of Elixer, een plek waar je de ultieme clubvibe ervaart en twee uur jezelf in het zweet kunt dansen. Dance, trance, jack, stomp, step. De freedom of movement is sowieso daar en een goed housefeestje blijft voor ons een ultiem moment om saamhorigheid en connecties te vieren.

Zoals jullie van Socrates gewend zijn, zal hij ook dit genre op zijn eigen unieke en eclectische manier benaderen. Verwacht ethno, afro, deep & detroit house, swing & latin house een scheutje funky disco, broeierige tribal vibes en hier en daar een vette knipoog naar een hit in een pittig four on the floor-jasje.

Voorafgaand aan CLUB DANS kun je bij Elixer heerlijk dineren. Eva en Valentijn serveren speciaal voor clubbers een circulaire, vegetarische maaltijd uit eigen voedseltuin voor 16,50 euro. Reserveren is handig en kan hier.

CLUB DANS / CLUB HOUSE

Datum / Vrijdag 9 juni 2023

Locatie / Elixer
Egeldonk 50
1103 AK Amsterdam
Open / 20.00 uur
Start / 20.30 uur
Einde / 22.30 uur
Muziek / DJ Socrates
Plus / Lekkere home-made snacks van Eva en Valentijn
Aanmeldeninfo@danceconnects.nl / gewoon binnen komen lopen kan en mag ook – leuk als je erbij bent!

Eerder waren we te gast bij o.a. Podium Mozaiek, De Nieuwe Anita, De VerbroederIJ, Jungle Amsterdam en Lokaal Lokaal. Ook hebben we tijdens de lockdowns online edities georganiseerd. Hou ons in de gaten op Facebook en Instagram voor nieuws over volgende edities. En schrijf je in op onze nieuwsbrief – dan mis je niks.

DANS VOOR THUIS

DANS VOOR THUIS

Dans voor Thuis op Youtube Op ons Youtube-kanaal kun je heel veel inspirerende oefeningen volgen, op elk gewenst moment, lekker thuis. De video's zijn gemaakt door onze geweldige docenten. Veel plezier ermee! DANS VOOR THUIS > KLIK HIER