Club Dans

CLUB DANS is de plek waar je vrij kunt dansen met iemand uit de buurt, uit de stad, die je anders niet zo gauw zou ontmoeten. Je danst op muziek uit alle windstreken samen met mensen van alle leeftijden en achtergronden. Het is een plek voor jong en ouder. 

Elke editie is anders en zoekt CLUB DANS naar nieuwe mogelijkheden om samen met cultuur- en buurtinitiatieven, dj’s, dansers en andere makers de stad een beetje beweeglijker, losser en leefbaarder te maken.

In CLUB DANS ontmoet je andere generaties, buurtgenoten en muziekstijlen.

CLUB DANS is een reizend dansevenement vol dans, inspiratie en prikkeling. We starten altijd met een warm-up, zodat iedereen er lekker in komt en tijdens CLUB DANS kun je een aantal inspirerende verrassingsacts verwachten.

Ontdek CLUB DANS – de ruimte om eens op een andere beat te dansen.

Club Gold in Ru Paré

Op 28 januari is CLUB DANS te gast bij Ru Paré Community in Nieuw-West. We veranderen alles wat we zien in goud, gewoon door samen te dansen. We vieren het begin van een glanzend en warm 2023, we vieren jou, we vieren iedereen. We nodigen je van harte uit om samen met ons de goede dingen in het leven, geluk, liefde, verbinding, dans en muziek te vieren. Wees welkom in CLUB GOLD, een feestje om door een ringetje te halen!

LOKALE PLATEN MET GOUDEN SOUND

DJ Socrates maakt in CLUB GOLD met zijn wereldplaten een mix tussen veilig en uitdaging. Je hoort geluiden die je herkent en waar je meteen helemaal op los kunt gaan én je hoort vrije, nieuwe geluiden. DJ Socrates staat bekend om zijn diverse en lokale platen uit alle windstreken van de wereld.
Datum / Zaterdag 28 januari 2023

Locatie / Ru Paré Community
Chris Lebeaustraat 4
1062DC Amsterdam
Open / 19.30 uur
Start / 20.00 uur
Einde / 22.00 uur
Muziek / DJ Socrates
Host / Lotte Dijkstra
Dresscode / Goud en alles dat glimt, glanst en straalt
Plus / We maken lekkere hapjes en drankjes!
Aanmelden / Klik hieronder op de rode knop of stuur een mailtje naar marieke@danceconnects.nl

Eerder waren we te gast bij o.a. Podium Mozaiek, De Nieuwe Anita, De VerbroederIJ, Jungle Amsterdam en Lokaal Lokaal. Ook hebben we tijdens de lockdowns online edities georganiseerd. Hou ons in de gaten op Facebook en Instagram voor nieuws over volgende edities. En schrijf je in op onze nieuwsbrief – dan mis je niks.

DANS VOOR THUIS

DANS VOOR THUIS

Dans voor Thuis op Youtube Op ons Youtube-kanaal kun je heel veel inspirerende oefeningen volgen, op elk gewenst moment, lekker thuis. De video's zijn gemaakt door onze geweldige docenten. Veel plezier ermee! DANS VOOR THUIS > KLIK HIER