Kosten + korting

Ons motto is dat iedereen mee moet kunnen doen en dat iedereen meetelt. Daarom hebben we verschillende soorten lessen en betaal je een eigen bijdrage die past bij jouw situatie. Heb je moeite om de lessen te kunnen betalen en val je net tussen alle regelingen in? Dan kun je toch met korting of zelfs gratis, lessen bij ons volgen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Moderne Dans en Dansmix

5-lessenkaart €65 – 3 maanden geldig
10-lessenkaart €105 – 6 maanden geldig

Slow Flow

Vrijwillige bijdrage

100 % korting / Stadspas groene stip via seniorensportfonds

Je kunt gratis les volgen als je op of onder bijstandsniveau leeft. Daarnaast kun je als Stadspashouder groene stip gebruik maken van het Seniorensportfonds. Via dit fonds kun je een jaar lang onbeperkt lessen volgen in één van de Amsterdamse stadsdelen. Het fonds vergoed de kosten daarvan aan Dance Connects. Neem contact met ons op om de voorwaarden te bespreken.

75% korting / Stadspas groene stip

Heb je een Stadspas met groene stip en wil je in verschillende stadsdelen lessen volgen, dan kun je een leskaart met 75% korting aanschaffen.

50% korting / Amstelveenpas

Met een Amstelveenpas kun je 50% korting ontvangen.

Proefles

Een proefles is altijd gratis.

 

Vraag hier een Stadspas aan

Hier vind je meer informatie over dansen bij Dance Connects met het Seniorensportfonds

De Amstelveenpas kun je hier aanvragen

DANS VOOR THUIS

DANS VOOR THUIS

Dans voor Thuis op Youtube Op ons Youtube-kanaal kun je heel veel inspirerende oefeningen volgen, op elk gewenst moment, lekker thuis. De video's zijn gemaakt door onze geweldige docenten. Veel plezier ermee! DANS VOOR THUIS > KLIK HIER