Muziektafel 60+

Muziektafel

Tijdens de Muziektafel staat niet alleen de beweging centraal, ook de beleving. De Muziektafel is namelijk door de live muziek heel dynamisch en gevarieerd. Je krijgt meer energie van live muziek en je wordt erdoor uitgedaagd om nieuwe manieren van bewegen te onderzoeken. Daarnaast wordt je muzikaliteit geprikkeld en je dansgevoel geïntensiveerd door live muziek.

Elke Muziektafel heeft een thema dat terugkomt in de dansworkshop, de muziek en aan tafel. Zo wordt iedere tafel een mooie, verdiepende en creatieve ervaring. 

 

Dansworkshop op live muziek

We beginnen de middag met een dansworkshop op live muziek. Daarna komen we tot rust aan een sfeervol gedekte tafel, waaraan lichaam en geest worden gevoed. Met lekkere hapjes, drankjes en fijne gesprekken zorgen we voor gezelligheid met inhoud.

De middag wordt georganiseerd door vrijwilligers en begeleid door professionals van Dance Connects Community. We nodigen altijd interessante gastkoks en docenten en muzikanten uit om de Muziektafel samen met ons te verzorgen.

 

AGENDA

In het najaar 2022 houden we Muziektafels in Zuidoost, Weesp en Nieuw-West. Meer informatie volgt zsm. 

MEEDOEN?

Schrijf je in via de knop.
Kosten: Bijstandtarief €0 / Stadspas groene stip €4 / Stadspas blauwe ruit €8 / Reguliere prijs €10

DANS VOOR THUIS

DANS VOOR THUIS

Dans voor Thuis op Youtube Op ons Youtube-kanaal kun je heel veel inspirerende oefeningen volgen, op elk gewenst moment, lekker thuis. De video's zijn gemaakt door onze geweldige docenten. Veel plezier ermee! DANS VOOR THUIS > KLIK HIER