LKCA-8535_edited_edited.jpg
WIES ROSENBOOM
Voorzitter

Wies Rosenboom studeerde Sociale Wetenschappen / Orthopedagogiek aan de Radboud Universiteit te Nijmegen en Docent Dans aan de Hogeschool voor de Kunsten te Amsterdam.  Zij werkte als orthopedagoog, danser, dansdocent, coach en beleidsadviseur in de jeugdhulpverlening, het primair onderwijs en het HBO- kunstvakonderwijs.

Zij was als manager verbonden aan Circustheater Elleboog te Amsterdam en als directeur aan het Landelijk Centrum voor Amateurdans / LCA te Utrecht.

Wies is een van de initiatiefnemers van het landelijke programma Lang Leve Kunst, dat de actieve participatie van ouderen aan kunst en cultuur stimuleert.

Zij is Voorzitter van Stichting Dance Connects. Zij hoopt vanuit haar achtergrond en expertise bij te kunnen dragen aan de ontwikkeling van Dance Connects.  

b08bc3_f573e5b535294dfb89d3017f73f64396_
JOYCE VRIJBURG
Penningmeester

Joyce Vrijburg is werkzaam als auditor/accountant. Ze heeft aan de Erasmus Universiteit van Rotterdam Bedrijfskunde gestudeerd en rondde in 2010 haar master Accounting & Control af.

Joyce is Penningmeester van Stichting Dance Connects sinds de oprichting in 2016.

Activiteit en sociaal contact zijn volgens haar belangrijke voorwaarden voor een prettig leven. Daarom zet zij zich in voor het scheppen van deze voorwaarden voor groepen die daar hulp bij kunnen gebruiken.

IMG_0931_edited.png
KATHY JOE
Secretaris

Kathy Joe is redactioneel adviseur bij Research World, een online blog voor markt-, opinie- en sociaal onderzoek gepubliceerd door ESOMAR, een wereldwijde vereniging van onderzoekers.

Ze studeerde politiek en sociologie aan de Universiteit van Southampton en werkte op de redactie van The Economist en Euromoney in Londen. 

Kathy is Secretaris van Stichting Dance Connects. Ze vindt dat dans goed is voor de hersenen, het lichaam en de ziel en mensen samenbrengt om te genieten van muziek en beweging. Daarom draagt ze graag bij aan Dance Connects.